Lierse Kempenzonen onderuit bij hekkensluiter Club NXT

vrij 20 Nov 2020
Is Lierse Kempenzonen uitgeteld in 1B? Daar lijkt het op. De Pallieters verloren vanavond met 2-0 bij hekkensluiter Club NXT, dat zijn eerste overwinning van het seizoen pakte. (FOTO: Facebook Lierse K)

10 minuten voor de rust bracht Baeten de thuisploeg op voorsprong. Ondanks steriele druk van geel-zwart na de pauze, kwam de gelijkmaker er niet. Placca trof de paal en het geluk ontbrak na geharrewar in de 16. Van Der Brempt kon aan de overkant wel scoren, 2-0 en Lierse Kempenzonen hing in de touwen.

Met een erg magere 10 op 33, wordt het knokken voor Lierse Kempenzonen voor een verlengd verblijf in 1B. Club NXT heeft nog wel 3 punten minder in de stand maar kan niet degraderen. De achterstand op Westerlo, Deinze en Lommel bedraagt 4 punten, maar die ploegen hebben nog een wedstrijd te goed.