10u52

Koning Filip bezoekt To Walk Again

Hoog bezoek donderdag bij To Walk Again in Herentals. Want dan komt koning Filip een kijkje nemen in het REVAlution Center van To Walk Again in het AZ Herentals. De vorst zal er kennis maken met hoogtechnologische revalidatietechnieken en zal er ook spreken met enkele revalidanten. De koninklijke familie zat de afgelopen dagen in quarantaine na een coronabesmetting in de familie. Maar de koning legde 2 intussen negatieve tests af.

“Ik voel al weken een groot enthousiasme binnen ons team om onze ervaringen en toekomstdromen met de Koning te kunnen delen en samen met enkele revalidanten de Koning te laten kennismaken met de wijze waarop To Walk Again dankzij hoogtechnologische revalidatie dagelijks het verschil maakt voor de revalidanten”, vertelt directeur Thomas Caers (foto).

To Walk Again gebruikt onder meer staprobots waardoor mensen na een ongeval opnieuw leren stappen. "Door intensieve training en het gebruik van de meest innovatieve technologieën zet To Walk Again met de revalidanten nog elke dag stappen vooruit en bereiken we meer kwaliteit van leven", klinkt het.

Zomerkamp

De Koning zal tijdens zijn bezoek kennismaken met enkele deelnemers aan de zomerkampen van To Walk Again die hun toffe en leerrijke ervaringen zullen delen, samen met Marc Herremans. “Dit is voor To Walk Again een zeer mooie dag", aldus Herremans. "En het is ook echt fantastisch dat enkele kinderen en jongeren de Koning kunnen ontmoeten en vol enthousiasme spreken over hun belevenissen deze zomer en hoe ze hun grenzen verlegd hebben en vriendschappen voor het leven hebben gesmeed”