20u06

Een maand lang magische sfeer in WinterBornemLand

Het centrum van Bornem baadt de volgende weken in een magische wintersfeer. Tot zondag 8 januari kan je er van alles beleven, van dekentjesfilms en schaatsen tot leuke workshops, shoppen en dansen. Elke dag wordt een magisch feest.

Het WinterBornemLand start vanavond met de openinge van de schaatsbaan. Die is tot 8 januari is elke dag open. Op weekdagen van 11 tot 21 uur, in het weekend van 10 tot 22 uur. Een schaatsbeurt kost 8 euro. Ook in de almhut kan je alle dagen terecht voor een leuke activiteit, een verwarmend drankje of dansje.

Magische berenparade

Zag jij al eens lichtgevende beren wandelen door de straten? Op zaterdag 7 januari kan je ze zien tijdens de Magische berenparade in de Boomstraat. Om 17.15 en 20 uur kan je er genieten van een prachtige lichtshow met animatie. 
En 's avond is er een nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners. Iedereen is tussen 17 en 20 uur welkom op het Kardinaal Cardijnplein met een lekker hapje en drankje erbij.

En zondag 8 januari is de Almhut voor de laatste keer open voor Champagne met oesters om 11 uur, een dekentjesfilm en vanaf 18 The Final Countdown.

Foto: Archief RTV