16u41

Dieven viseren frituren in Oud-Turnhout

In de omgeving van Oud-Turnhout zijn afgelopen nacht veel inbraken geweest. Er lijkt dus in de buurt een echte 'frituurbende' aan het werk want de dieven viseerden onder andere 3 frituren, een watersportzaak en een voetbalkantine.

Bij frituur Chalet op de Steenweg op Ravels werd geld en wat drank gestolen. Even verder in dezelfde straat verwijderden de inbrekers een raam bij frituur Miranda. Ook daar bestond de buit uit wat wisselgeld. Bij een derde diefstal bij een frituur, bij frituur Yvonne op de Steenweg op Mol is niet duidelijk hoe de daders zijn binnen geraakt. Daar gingen de daders ervandoor met een laptop en wisselgeld.

Verder drongen de dieven nog binnen bij Matheussen Watersport, nog een zaak op de Steenweg op Ravels. Daar konden de dieven een visserstas met visgerief en aas buitmaken. Op de Hoogt bleef het bij een inbraakpoging.  In de voetbalkantine op De Hoogt werd een deur opengebroken, maar daar is niets ontvreemd. 

Ook afgelopen weekend werd al in Turnhout ingebroken in een snackbar (foto)  en een frituur in de buurt aan de Nieuwe Kaai in Turnhout.