Partnerartikel

8 redenen waarom je een tote bag moet hebben

din 23 Aug 2022

Een basisdefinitie van een tote bag, ook wel een draagtas genoemd, is een grote tas voor het dragen van meerdere items. Hoewel het primaire doel van een tas is om spullen te vervoeren, zijn er nog veel meer redenen waarom mensen draagtassen gebruiken. Zijn veelzijdigheid geeft gebruikers van tote bags het voorrecht om hun draagtassen voor meerdere doeleinden te gebruiken. Totes zijn er in verschillende maten en kleuren en hebben meestal veel gebruikers vanwege de verfijning. Laten we dus verschillende redenen bespreken waarom je een draagtas zou moeten bezitten.

Boodschappen

Katoenen tassen voor boodschappen zijn geweldig om iets mee naar huis te nemen. Of je nu eten koopt in de supermarkt of de laatste mode van een kledingwinkel, draagtassen zijn duurzaam, stevig en stellen je in staat om je recente aankopen zonder gedoe te vervoeren.

Herbruikbaar en duurzaam

Tote bags hebben hun vraag gewonnen, voornamelijk vanwege hun duurzaamheid en langdurig uithoudingsvermogen. Mits goed onderhouden kunnen deze tassen jaren mee. Een ander voordeel van het bezitten van een draagtas is de mogelijkheid om deze opnieuw te gebruiken, ongeacht de grootte en stijl. Niets bijzonders, maar deze tassen kunnen voor verschillende functies worden gebruikt. 

School/werk

Ga je naar de universiteit of naar school? Tote bags met trekkoord zijn een uitstekende plek om je schoolmateriaal op de beste manier mee te nemen naar de les, al kun je hiervoor uiteraard ook een rugtas dames of heren gebruiken. Evenzo past in een draagtas een notitieboekje of de papieren die je nodig hebt voor belangrijke vergaderingen op het werk. Ongeacht de functie, je kunt tassen kopen in verschillende kleuren en designvarianten die bij je stijl passen.

Stranddag

Tote bags met ritssluiting zijn fantastisch voor dagtochten naar de kust om al je strandbenodigdheden zoals je zonnebrandcrème en handdoek op te bergen. Het is mogelijk om leuke, bedrukte lay-outs te kopen met varianten van textielbeheer, zoals touw, om te functioneren als de nieuwe kust-BFF. 

Werk

Mogelijk moet je spullen vervoeren als je naar het werk gaat. Hiervoor kun je gebruik maken van een laptoptas, wat natuurlijk handig is als je je laptop mee moet nemen naar kantoor. Echter kun je eventueel ook kiezen voor een tote bag. Je kunt in zo’n draagtas veel spullen meenemen, waaronder bijvoorbeeld ook je laptop. 

Gym

Van tijd tot tijd wil je slechts een paar essentiële dingen voor de sportschool meenemen in plaats van een full-size sporttas. De draagtas is dan een perfect alternatief. Bovendien is het handig om je water en handdoek bij de hand te hebben als je naar een sportles gaat of gaat wandelen. Je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat je een tas zult ontdekken die net zo briljant is als je fitnessapparatuur. 

Opslag

Als je een aantal op maat gemaakte en kleurrijke draagtassen hebt gekocht, maar geen idee hebt wat je ermee moet doen, kun je overwegen ze als huisopslag te gebruiken. Hang ze aan haken in de keuken om je keukenspullen, groenten, papieren handdoeken, enz. te onderhouden. Je kunt ze ook in je kantoor plaatsen om al je briefpapier te onderhouden. In ieder geval zijn draagtassen ruim. Ze zijn praktisch handig bij het opbergen van bezittingen in huis en op kantoor.