12u16

6 woninginbraken en 6 auto-inbraken in zone Neteland

De voorbije dagen zijn er in de politiezone Neteland 12 inbraken gepleegd, 6 in woningen en 6 in auto's. Er werden vooral geld, juwelen en handtassen gestolen.

De dieven sloegen toe in 3 woningen in Herentals. Dat was het geval in de Nederij, Belgiëlaan en in de Streepstraat in Morkhoven. Ook aan Weeën in Olen, in de Nachtegalendreef in Grobbendonk en op Sassenhout in Vorselaar werd ingebroken in 3 woningen. De daders hadden het gemunt op geld en juwelen. De inbraken gebeurden allemaal overdag of in de vooravond.

Daarnaast werd er de voorbije dagen ook ingebroken in 6 auto's. In Bouwel was dat in het Kroonspaadje en aan De Dellekens. In Herentals sloegen dieven toe in de Rode Leeuwstraat en Sint-Niklaasstraat en in de  Tarwestraat in Morkhoven. Er werden vooral handtassen en een gsm gestolen. Uit een BMW verdween ook een middenconsole.

De politie waarschuwt om extra voorzichtig te zijn. Ramen en deuren te sluiten als je niet thuis bent en niets zichtbaar achter te laten in een geparkeerde auto. Straks meer in RTV Vandaag.

Foto: RTV