Politie zoekt getuigen van ongeval met fietser

din 27 Feb
© Politiezone GLM

De politie van de zone Geel-Laakdal-Meerhout zoekt getuigen van een ongeval waarbij een auto en een fietser betrokken waren in de Dokter Van De Perrestraat in Geel. De feiten dateren van bijna een maand geleden.

Op vrijdag 26 januari rond 18 uur sloeg een grijs zogenaamd bakkersautootje – type Peugeot Partner – vanuit de Dokter Van De Perrestraat af naar de Velodroomstraat. De inzittenden, vermoedelijk een ouder koppel, hadden de fietser op het fietspad niet opgemerkt. Die man moest uitwijken en kwam ten val, waarbij hij zijn elleboog brak. De auto reed nietsvermoedend door. Een motorrijder die alles had zien gebeuren, ging de auto achterna en keerde kort nadien met de betrokkenen terug naar de fietser.

De motorrijder en de bestuurder van de wagen zijn teruggekomen naar de plaats van het ongeval, maar hebben geen gegevens achtergelaten. Enkele omstaanders hebben geholpen, maar de fietser is op eigen krachten naar het ziekenhuis gegaan.

Heb jij dit ongeval zien gebeuren of was je hierbij betrokken? Neem dan telefonisch contact op via het nummer 014 56 47 00 of mail naar pz.glm.opsporingen@police.belgium.eu