Zonen van Van As-film "De cross" vandaag in avant-première

maa 28 Nov 2022
In Kinepolis in Antwerpen gaat vanavond de film van 'De zonen van Van As' in première: De zonen van Van As - de cross. Met onder meer Carry Goossens en Peter Van den Eede uit Mechelen en Arendonkenaar Ben Segers zitten er veel regiogenoten in de cast. En zelfs bekende veldrijders.

Vanavond gaat de film dus in première, pas vanaf 7 december kan je de film in de zalen gaan bekijken. De acteurs van de Zonen van Van As hebben het hele jaar aan de film gewerkt, en vanavond gaat hij eindelijk in première. De film gaat net als de serie over het familiebedrijf Van As, dat nu beslist om sponsor te worden in het veldrijden. Naast bekende acteurs als Jaak Van Assche en Ben Segers, zie je dus ook heel wat bekende gezichten uit het veldrijden. 

Foto onder: Veldrijder Erwin Vervecken maakt ook zijn opwachting alias de Veck! Erwin Vervecken, ken je die niet? De parcoursbouwer! 

Mechelaars (foto's onder) Carry Goossens en Peter Van den Eede spelen de rol van boezemvrienden Frakke en Jempie, maar ook naast de set komen de twee goed overeen. Acteren doen ze in de film bovendien in hun eigen dialect. Vanavond gaat de film dus in avant-première, maar de acteurs hebben het resultaat al eerder kunnen zien.

Pas vanaf 7 december zal “De zonen van Van As - de cross” in de cinema te zien zijn.