XINK palmt nu ook Lotto Arena in

maa 20 Mar 2023
De comeback van XINK krijgt alweer een vervolg. Na de 4 uitverkochte reünieconcerten in de AB, staan de Kempense rockers volgend jaar op vrijdag 29 maart ook in de Lotto Arena in Antwerpen. De ticketverkoop voor het concert start woensdag. De groep laat weten ook nieuwe muziek te zullen maken.

XINK vertegenwoordigde ons land in 2003 tijdens het Junior Eurosongfestival. De Kempenaars werden er 6de. In 2009 stopte de groep en gingen de leden elk hun eigen weg. Maar vorig jaar beslisten ze om toch weer samen te gaan spelen. En dat bleek een groot succes.

Na de succesvolle concerten in de AB staat XINK deze zomer onder meer ook op de Main Stage van Rock Werchter en op Gladiolen in Olen.

Nieuwe muziek

"We zijn echt omvergeblazen van de reacties op onze shows in de Ancienne Belgique, zowel van onze fans als van de positieve reviews", klinkt het bij de band. "Daarom kondigen wij met heel veel plezier aan dat we op 29 maart 2024 in de Lotto Arena zullen spelen. Met heel veel zin in wat morgen brengt kijken we enorm uit naar de toekomst, waar we ook opnieuw aan nieuwe muziek zullen gaan werken."

Foto: GVA