Westerlo speelt 3-3 gelijk op het veld van Genk na 2 doelpunten van Stassin

zon 1 okt
Westerlo heeft op het veld van Genk een gelijkspel uit de brand gesleept. Het maakte kort voor tijd 3-3 gelijk. Westerlo speelde een hele helft met een man meer na een rode kaart.

Westerlo begon dramatisch aan de partij. Het zag al snel Chadli uitvallen. En kort daarop kwam het al 1-0 achter. Na 19' minuten kwam Westerlo dan toch langszij, dankzij Stassin. Maar die stand was op dat moment gevleid.

Westerlo ging toch nog de rust in met een achterstand na een doelpunt vlak voor de pauze. Maar niet veel later kreeg Baah van Racing Genk rood. Westerlo mocht nog een hele helft met een man meer spelen om de achterstand om te buigen.

Toch was het Genk dat nog verder uitliep. 3-1 werd het vlak na rust. Op het uur kon Stassin met zijn tweede van de middag milderen. En in het slot van de wedstrijd maakte Tuur Rommens de gelijkmaker. 3-3.

Met een punt schiet hekkensluiter niet heel veel op in de stand. Zeker niet na de winst van Kortrijk. Al is een gelijkspel op het veld van Genk uiteraard geen slecht resultaat.