Vrienden steunen vrouw die 2 kinderen verloor in brand

zat 9 Dec
Zaterdagmiddag werd een benefiet georganiseerd voor de vrouw die in juni haar twee kinderen verloor bij een brand in Puurs-Sint-Amands. Zelf raakte de vrouw zwaargewond. Meer dan 200 vrienden en familieleden kwamen haar steunen en een hart onder de riem steken.

De dramatische brand dateert van 18 juni. De ex van de vrouw stak haar huis in brand. Bij de brand lieten hun twee kinderen, de 4-jarige Kyara en de 8-jarige Kyano het leven. De ex gaf toe dat hij de brand had aangestoken. Maar hij blijft beweren dat hij niet wist dat de kinderen in huis waren. 

 

Met de benefiet wilden familie en vrienden Stefanie in de eerste plaats een hart onder de riem steken. Maar ook het nodige geld inzamelen om haar leven weer op te bouwen. (Foto's: RTV)

 

Niet alleen de twee kinderen bleven in de brand. Maar de bewoonster, Stefanie, raakte ook zeer zwaar gewond. Ze lag lange tijd in coma. En het duurde nog tot begin november voor ze het ziekenhuis mocht verlaten. Intussen werkt ze aan haar revalidatie en probeert ze het verlies van haar kinderen een plaats te geven. 

Wie de familie ook nog na de benefiet wil steunen, kan dat op BE17 3636 4154 64 21.

 

Zie ook: 

Drama in Puurs: twee kinderen overleden na zware woningbrand in Sint-Amands

Vader van overleden kinderen brand Puurs aangehouden