Open training op het Lisp

woe 10 Apr
© RTV

Fans jong en oud tekenden present op de open training op Lierse. Met vier dagen voor de laatste thuismatch van het seizoen tegen RSCA Futures konden ze de Pallieters nog op het werk zien op het Lisp.

Sven Vandenbrouck spreekt de supporters toe voor de open training van start gaat. Dit weekend verzekerde Lierse zich van het behoud in de Challenger pro League dus de sfeer is ontspannen.

De club kan een vijfde thuiszege op rij binnenhalen tegen de beloften van Anderlecht. Trainer Sven Vandenbroeck en zijn assistenten gaven de spelersgroep tijdens een open training de nodige begeleiding. Pieter De Schrijver (revalidatie knie) en Glenn Claes (revalidatie achillespees) trainen nog individueel. Voor het laatste thuistreffen zaterdag is verder niemand geschorst.

Tussen de oefeningen door dollen de spelers met water. De zon schijnt en de training valt middenin de paasvakantie, kortom, deze training is een ideale activiteit om samen met de kinderen te doen. Zien hoe hun helden trainen is leuk, maar ze tellen vooral af naar de signeersessie daarna.