Bart Goor strijdlustig: "We gaan zoveel mogelijk wedstrijden proberen te winnen"

vrij 29 Mar
© RTV

Vanaf dit weekend wordt er opnieuw gevoetbald in de hoogste klasse van het voetbal. Bart Goor is positief gezind aan de start van Play-offs. De voorbije twee weken waren rustig bij KVC Westerlo. Veel spelers waren op interland, dus werd er getraind met een beperkte kern. Vanaf vandaag is die kern terug volledig. Op Jordan Bos na, Hij raakte geblesseerd tijdens de interlandbreak en is enkele weken inactief.

Na het ontslag van Rik de Mil werd Bart Goor aangesteld om de Kemphanen de komende 10 wedstrijden door de Europe Play-offs te loodsen. Zondag spelen ze uit op STVV. Op een kunstgrasveld, al zou dat de spelers geen parten meer mogen spelen: "De spelers weten ondertussen wat het is om op kunstgras te spelen, dus dat mag geen excuus meer zijn." Wel missen ze daar de geblesseerde Jordan Bos. Ook Sinan Bolat en Sergii Sydorchuck zijn er niet bij. Zij zijn beiden geschorst. Volgende week ontvangt Westerlo Gent in het Kuipje en een week later is er de derby tegen KV Mechelen.

"We gaan gewoon dezelfde lijn proberen volgen, ik verwacht tien goede wedstrijden en we gaan er zoveel mogelijk proberen te winnen," besluit een strijdlustige Bart Goor.