'Romeo' Gunter Levi kandidaat bij gemeenteraadsverkiezingen in Hulshout

don 4 Jul
© Hulshout Op Punt

Gunter De Batselier, beter bekend als Gunter Levi, is op 13 oktober kandidaat bij de gemeenteraadsverkiezingen. Levi zal in zijn thuisgemeente Hulshout op de lijst staan van Hulshout Op Punt (HOP), dat is de nieuwe naam van de lokale CD&V-afdeling.

"Gunter is altijd al geïnteresseerd geweest in politiek. Politiek in al zijn facetten", klinkt het bij HOP. "Het verbindende en positieve van het verhaal HOP spreekt hem erg aan. Hulshout is voor hem een leuke gemeente om in te wonen, maar hij wil er graag nog een tandje bijsteken. Betrokkenheid en transparantie zijn daarbij voor hem belangrijk."

Hij wil streven naar een Hulshout waar jong en oud zich veilig kunnen verplaatsen, hetzij naar school of werk, naar de sportclub of naar andere hobby’s en activiteiten.

- Hulshout Op Punt

De acteur en zanger, vooral bekend van het populaire trio 'De Romeo's', met Chris Van Tongelen uit Putte en Davy Gilles uit Westerlo, maakt van verkeersveiligheid een belangrijk thema. "Hij wil streven naar een Hulshout waar jong en oud zich veilig kunnen verplaatsen, hetzij naar school of werk, naar de sportclub of naar andere hobby’s en activiteiten", aldus HOP in de aankondiging van zijn kandidatuur. Welke plaats De Batselier krijgt op de 13 oktober is nog niet bekendgemaakt.

HOP

Hulshout Op Punt, kortweg HOP, is de nieuwe naam van de lokale CD&V-afdeling in Hulshout. De partij heeft op dit moment een absolute meerderheid in de gemeente. Huidig burgemeester Geert Daems kondigde begin dit jaar aan dat hij de politiek na deze legislatuur zal verlaten. Lijsttrekker voor de partij wordt Elien Bergmans, nu als eerste schepen onder meer bevoegd voor Lokale Economie, Onderwijs en Cultuur.