Protest tegen komst asielopvang in Hoge Rielen

din 19 Sep
In Kasterlee verzamelden maandagavond een honderdtal militanten en sympathisanten van Vlaams Belang tegen de komst van asielopvang op het jeugddomein de Hoge Rielen. Voor federaal parlementslid en Turnhoutenaar Reccino van Lommel heeft de Kempen in de afgelopen jaren al meer dan haar verantwoordelijkheid opgenomen.

 “Het land zit vol, alle wachtlijsten zitten overvol en de burgers hebben er meer dan hun buik van vol. De asielfactuur is intussen groter dan 1 miljard euro, terwijl er geen geld is voor opvangplaatsen in de gehandicaptenzorg, kinderopvang, ouderenzorg of Vlamingen die het echt moeilijk hebben. Het Vlaams Belang heeft alvast een plan klaar met 50 concrete maatregelen die de instroom moeten stoppen. Bovendien heeft de Kempen in de afgelopen jaren al meer dan haar verantwoordelijkheid opgenomen.", aldus van Lommel nog.

Voor de gelegenheid kwam ook jongerenvoorzitter en Vlaams parlementslid Filip Brusselmans afgezakt naar de stille Kempen. Hij nam het woord samen met federaal parlementslid en Kempenaar Reccino van Lommel.

Foto: actie Vlaams Belang