Pommelien Thijs wint "Zomerhit"

vrij 18 Aug
Het was een mega-verrassing vrijdagavond toen na Stijn Meuris "Van God Los" en Guusje van hun laatste hit "Blijf nog even hier" , bij het laatste nummer "Denk maar niet aan morgen" de Kesselse Pommelien Thijs mee op het podium klom bij Bazart. Alles wat Pommelien aanraakt, verandert deze zomer in goud. Het werd een knallende afsluiter van de Bazart-set die door de hele wei voor de Main Stage werd meegebruld. Een voorproefje ook van de Sportpalies-concerten van het najaar waarin ze ook samen op het podium staan.

Zomerhit, nummer 1-single, nummer 1-album

Pommelien Thijs was de gedoodverfde kandidaat om de zomerhit-trofee dit jaar te winnen in Blankenberge en dat deed ze zaterdagavond ook met de nummer 1-hit "Erop of eronder". Die stijgt in de Ultratop vandaag ook opnieuw naar die eerste plaats. In de Ultratop-albums staat de LP "Per Ongeluk" nu al 8 weken onafgebroken aan de top.

Foto: VRT

Zomer vol optredens

Deze zondag 20 augustus staat ze nog op de Worstenfeesten in Vlimmeren. Volgende zaterdag staat ze op Dessel Swingt. De gemeente heeft een plan klaar om de volkstoeloop onder controle te houden. Bij verschillende andere van haar festivaloptredens deze zomer moesten pleinen worden afgesloten.Zondag 27 augustus staat ze ook op Maanrock..