Poetsdienst OCMW Laakdal gaat samenwerken met Ten Diensten

don 14 okt 2021
Het OCMW Laakdal gaat voor werking van zijn eigen poetsdienst samenwerken met ‘Ten Diensten’. Dat moet zorgen voor meer efficiëntie, synergie en kwaliteit. De huidige evoluties op de markt maken het voor kleine spelers moeilijk om dezelfde kwalitatieve dienstverlening aan te bieden als meer gespecialiseerde ondernemingen.

De poetsdienst van het OCMW kampt momenteel met lange wachtlijsten. Door de samenwerking met Ten Diensten wordt de poetscapaciteit uitgebreid en kunnen er meer inwoners geholpen worden. Door de grotere poule van poetsvrouwen, is het bovendien eenvoudiger om iemand te vervangen bij afwezigheid. En dankzij de expertise van Ten Diensten kan het personeel rekenen op een uitvoerige opleiding, begeleiding en opvolging. 

Noch voor de poetsvrouwen, noch voor de klanten verandert er veel. De dienstverlening blijft behouden maar achter de schermen verandert de coördinatie wel. De poetsvrouwen blijven in loondienst van OCMW Laakdal en ook hun huidige planning blijft behouden. Voortaan zal alle communicatie wel via Ten Diensten verlopen en niet langer via de sociale dienst.