Pakkend afscheid van Kilian Vernimmen: "Mijn hart is in 1000 stukken gebroken"

zat 11 Mar 2023
In een uitvaartcentrum in Boom, net buiten de regio, is vanmorgen afscheid genomen van de 18-jarige Kilian Vernimmen. De jongeman kwam op 1 maart tragisch om het leven bij een zwaar verkeersongeval in Willebroek toen hij onderweg was naar zijn moeder in Puurs-Sint-Amands. Hij werd gegrepen door een vrachtwagen die wilde afslaan.

In de zaal hingen enkele voetbalshirts van RSC Anderlecht, waar Kilian voor supporterde. Maar ook van de zaalvoetbalpoeg waar hij met zijn vader speelde. 

Zijn mama Lies liet een tekst voorlezen. "Nooit heb je je voor mij geschaamd, je gaf me kusjes en knuffels waar iedereen bij stond, of je 5 jaar of 18 was." "Mijn hart is gebroken, lieve schat, in 1000 stukken en het zal niet meer helen. Ik hou van je, lieve vriend."

Kilian was bezeten van alles wat met bromfietsen en motoren te maken had. Hij sleutelde er zelf graag aan in een zijn eigen kot. Hij volgde ook de opleiding automechanica. 

Ook de papa van Kilian nam kort het woord en vertelde over de voetbalcarrière van Kilian, bij Rupel Boom en daarna bij Rapid Leest. Maar ook over zijn passie voor brommers en auto's. Hij besloot met de woorden: "Je bent mijn leven, we gaan je missen kameraad. Love you mate"

 

Foto's: RTV/ Uitvaartzorg Rongé