Nieuwe veroordeling voor drugshandel, man verkocht drugs met enkelband

din 19 Sep
Voor de tweede keer in minder dan 3 maanden tijd kreeg een man uit Kasterlee een gevangenisstraf voor drugshandel opgelegd. De twintiger maakte eerst deel uit van een Geelse drugsbende die op grote schaal cocaïne verkocht. Nadat die bende werd opgerold, zette hij zijn activiteiten verder en verkocht hij drugs van uit zijn eigen woning zelfs toen hij onder elektronisch toezicht bevond.

In juni dit jaar kreeg de man uit Kasterlee nog een gevangenisstraf van 20 maanden en een boete van 8.000 euro opgelegd. Hij zag ook zijn BMW 320 en 30.000 euro verbeurd verklaard. Hij maakte deel uit van een Geelse drugsbende die op grote schaal cocaïne verkocht. De drugshandel gebeurde achter sociale woningen op De Leunen.  

Nu liep hij alweer tegen de lamp. De politie kreeg informatie dat hij ondanks zijn elektronisch toezicht terug drugs zou verkopen. Nadat de drugsbende was opgerold, is hij immers op eigen houtje cocaïne en cannabis beginnen verkopen. Hij is door de rechter opnieuw veroordeeld tot 20 maanden gevangenisstraf, een boete van 8.000 euro, en een verbeurdverklaring van 4.220 euro en zijn gsm-toestel.

Foto: archief pzglm buit drugs