Na nog geen jaar: Blind Gekocht-koppel zet woonst in Onze-Lieve-Vrouw-Waver te koop

maa 6 Feb 2023
Barteld en Jonas, het koppel dat vorig jaar meedeed aan Blind Gekocht, hebben hun nieuwe woning in Onze-Lieve-Vrouw-Waver al te koop gezet. De twee heren zochten met Blind Gekocht specifiek naar een woonst met veel grond voor hun dieren. Initieel vroeg het koppel dan ook een grond van 4000 m², maar later zei het koppel toe op een grond van 1500 m². Nu, nog geen jaar later, zetten de heren hun huis toch te koop.

Het koppel verbleef eerst in een huureigendom van de familie in Lier, maar daar moesten ze uithuizen. Ze gingen specifiek op zoek naar een huis met heel veel grond voor hun dieren. Maar hun eigen zoektocht naar een huis wilde maar niet vlotten en daarom schakelden ze Béa van Blind Gekocht in. Het koppel gaf een zoekregio op van Putte tot in Vilvoorde, en het werd uiteindelijk een woning in Onze-Lieve-Vrouw-Waver.

Nu hebben Barteld en Jonas hun woonst alweer te koop gezet bij een lokale makelaar. De voornaamste reden voor hun verhuis zou zijn dat ze in Onze-Lieve-Vrouw-Waver toch niet voldoende ruimte hebben voor hun dieren.

Foto: Thomas Geuens