Molse hotelschool Sint-Lutgardis wint twee wedstrijden van Horeca Forma
woe 27 Jan 2021
Nu stage en werkplekleren niet kunnen doorgaan en de didactische restaurants gesloten zijn, wil Horeca Forma toch proberen om de leerlingen in de horeca-opleidingen te blijven motiveren voor de horeca-sector. In de ‘Generatie H challenge’ daagt een horeca-influencer de leerlingen uit om een creatieve en originele bereiding te maken.
Tapas uit eigen streek
Ook in de tapas challenge in functie van streekproducten viel Sint-Lutgardis in de prijzen. Het tapasgerecht kreeg de naam “Ozze Molse Beet”, gebaseerd op een gezellige avond op café en genieten van een charcuterieplank met een lekker biertje. Al de smaken die bij een goede charcuterieplank horen zijn hierin verwerkt zodat je ze in één ‘bite’ proeft. Kipkap, bloedworst, spek, Postels abdijbrood en een pittige graanmosterd met gekarameliseerde appeltje dat zorgt voor een mooie zoete toets en past perfect bij de Molder Donker. Dit gerecht zal binnenkort op het menu verschijnen van het gastronomisch restaurant/ bistro Table’O.