Verschillende auto’s vastgereden in Mol: “Bietenstraat en Lijsterdreef zijn geen sluiproute”

woe 28 Feb
© Gemeente Mol

Mol laat weten dat de Bietenstraat en Lijsterdreef niet geschikt zijn als sluiproute voor het momenteel afgesloten kruispunt Bruggeske – Sint-Apollonialaan. Al een 10-tal auto’s reden zich vast op de modderige paden. Telkens moest een tractor de auto's helpen lostrekken.

Het gemeentebestuur benadrukt dat de Bietenstraat en Lijsterdreef géén geschikt alternatief vormen voor het afgesloten kruispunt Bruggeske – Sint-Apollonialaan. Verschillende auto’s reden zich de afgelopen dagen vast in de modderige Bietenstraat. Tractoren moesten de auto’s uit hun benarde situatie lostrekken.

Het kruispunt Bruggeske – Sint-Apollonialaan is enkele weken afgesloten voor de finale afwerking. De heraanleg van dit kruispunt maakt deel uit van het grote rioleringsproject Sint-Apollonialaan. De aangeduide omleiding loopt via Millegem. Hoewel dit op een stratenplan of een routeapp misschien zo lijkt, is er géén bruikbaar korter alternatief. De verkeersdienst plaatste intussen al extra signalisatie om de Lijsterdreef en Bietenstraat alleen toegankelijk te maken voor plaatselijk verkeer.