Lichaam aangetroffen in gracht langs de weg

zat 21 Jan 2023
In een beek in de Vossenberglei in Onze-Lieve-Vrouw-Waver is zaterdagvoormiddag een lichaam aangetroffen. Wat er gebeurd is, is niet duidelijk. Een wetsdokter en de politie kwamen ter plaatse voor onderzoek. Mogelijk heeft de man in kwestie iets gekregen, misschien is hij uitgegleden. Het gaat om een man van 56 jaar die levenloos werd aangetroffen. Na het eerste onderzoek gaan politie en parket uit van een tragisch ongeval.

"Spijtig ongeval"

Een voorbijganger trof het lichaam zaterdagochtend aan in de gracht in de Vossenberglei naats een fietspaadje. “Alles wijst op een spijtig ongeval”, zegt Lieselotte Claessens van het parket Antwerpen. Mogelijk gleed het slachtoffer uit met de fiets en belandde hij zo in de beek.

Geliefde leraar Latijn en begeleider Griekenlandreis

De man was leraar aan Sint-Ursula in Onze-lieve-Vrouw-Waver. De school opent een rouwregister en herdenkt de man morgen samen met de leerlingen. De man is leraar en geeft Latijn aan de middelbare afdeling van Sint-Ursula in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Hij was vertrouwd met de fietsroute. Het onderzoek gaat nog voort om uit te maken waaraan de man precies overleden is.