Jul biedt plaats voor coworking én cohousing

vrij 17 Mar 2023
In de Stationsstraat in Geel is JUL geopend, een ecologisch coworking- én cohousingcomplex. In het gebouw zitten kantoorruimtes en vergaderzalen die voor een bepaalde tijd gehuurd kunnen worden. In totaal zijn er meer dan 50 werkplaatsen. Met onder andere zonnepanelen en laadpalen voor de auto's staat duurzaamheid voorop.

De hype rond co-werken is sterk gegroeid sinds de coronapandemie. Meer mensen werken vanop afstand, maar missen zo vaak het sociale contact met collega's. "Veel bedrijven hebben hun kantoren opgezegd en veel mensen werken nu hybride en aan dat hybridewerken willen we tegemoetkomen en een omgeving bieden waar ze alles hebben om professioneel succes te boeken,” zegt Julius Moortgat.

Ook startende ondernemers die een eigen kantoor willen, maar waarbij een eigen kantoren bouwen of huren te duur is, kunnen bij Jul terecht vanaf een halve dag tot een week, een maand of zelfs een jaar.
Naast coworking is er in het gebouw ook cohousing. In het complex zijn ook 6 moderne appartementen waar werknemers van bedrijven tijdelijk kunnen logeren.

Foto: RTV