Gratis oudejaarsticket in 15 Kempense gemeenten, en maar in 2 Mechelse gemeenten

zat 3 Dec 2022
15 Kempense gemeenten ondersteunen de feestbussen van De Lijn tijdens de jaarwisseling. Wie in één van de gemeenten woont, kan een gratis oudejaarsticket aanvragen. Het gaat om Arendonk, Dessel, Herentals, Hoogstraten, Kasterlee, Laakdal, Lille, Merksplas, Olen, Oud-Turnhout, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Turnhout en Vosselaar.

In de Mechelse regio zijn er heel wat minder gemeenten die het oudejaarsticket ondersteunen. Alleen wie in Duffel of Mechelen woont, kan een gratis ticket bij De Lijn aanvragen.

Het ticket kan vanaf nu aangevraagd worden via de site van De Lijn, en is geldig van 31 december 18 uur tot nieuwjaarsdag middernacht. Per gsm-nummer kan je 4 tickets bestellen op voorwaarde dat er samen wordt gereisd.

Wie in één van de andere gemeenten woont, kan uiteraard ook een ticket aanvragen, maar betaalt 4 euro. In de meeste deelnemende gemeenten is het aantal gratis tickets ook wel beperkt, dus snel zijn is de boodschap.

Het volledige aanbod van de feestbussen tijdens oud op nieuw in onze provincie is terug te vinden op de site van De Lijn.