Gladiolen lost drie nieuwe topnamen

vrij 15 Dec
Na headliners Bazart en Selah Sue pakt Gladiolen 2024 uit met drie nieuwe topnamen. Pommelien Thijs, Amber Broos en Hellmut Lotti Goes Metal vervoegen de affiche van het Olense festival.

Met haar unieke mix van house, club en techno is Amber Broos één van de grootste Belgische talenten achter de draaitafels. Zij mag op vrijdag de Mars Main Stage van Gladiolen met een knallende set afsluiten. En ook de populaire Kesselse zangeres Pommelien Thijs is ondertussen een vaste waarde geworden en mag dus niet ontbreken op Gladiolen. Zij staat vrijdagavond op het hoofdpodium.  Na zijn spectaculaire metaloptreden op Graspop Metal Meeting vorig jaar is de nieuwe Hellmut Lotti Goes Metal geboren. Hij zal Gladiolen zaterdag laten daveren op de tonen van grote hits uit het hardrock- en metalgenre.

Tickets voor Gladiolen zijn vanaf zondag 17 december om 10 uur beschikbaar via www.gladiolen.be . Op de kerststallentocht in Onze-Lieve-Vrouw-Olen konden er zaterdagavond al fysieke combitickets gekocht worden en er gingen er al duizenden van de hand. Gladiolen vindt plaats op 17 en 18 mei.

Foto's: Gladiolen

Foto verkoop: GVA