Geel Wintert spreidt kerstmarkt over 2 weekends

maa 21 Nov 2022
‘Geel Wintert!’ het jaarlijkse kerstfestijn zorgt voor dubbel zoveel kerstplezier komende maand. Naast het weekend van 9, 10 en 11 december trakteert de stad bezoekers ook 16, 17 en 18 december op extra veel kerstsfeer. Niet één weekend, maar twee weekends dus kunnen kerstliefhebbers genieten van sfeervolle inkleding, een authentieke kerststal en leuke kinderanimatie. Verenigingen en lokale handelaars staan dan klaar met lekkere hapjes, drankjes en nog veel meer in 30 sfeervolle chalets.

Nieuwe formule

De traditionele kerstmarkt wordt op vraag van de standhouders in een nieuw jasje gestoken. Zo ruimen de braderijkraampjes plaats voor houten kerstchalets. De braderijkraampjes zijn niet geschikt voor alle weersomstandigheden. De nieuwe, houten chalets zijn groter, beter bestand tegen het weer en comfortabeler voor de standhouders.

Zowel verenigingen als handelaars, bedrijven en andere organisaties krijgen de kans om één van de 30 chalets te bemannen. Standhouders kunnen zich nog inschrijven voor een plekje op de gezelligste kerstmarkt van de Kempen.