Freya Perdaens lijsttrekker N-VA Mechelen

woe 17 mei
Freya Perdaens wordt de lijsttrekker van N-VA Mechelen bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2024. Ook fractievoorzitter Marc Hendrickx krijgt een prominente plaats op de lijst. N-VA Mechelen wil samen met hen enkele blinde vlekken uit deze legislatuur wegwerken.

N-VA Mechelen schuift Freya Perdaens naar voor als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar. Zij is sinds 2016 gemeenteraadslid in Mechelen en zetelt sinds 2019 ook in het Vlaams Parlement. gemeenteraadslid en Vlaams Parlementslid. “De afgelopen jaren zagen we te weinig aandacht voor een financieel gezonde stad, voor een veilige en vlotte mobiliteit en voor de aanpak van het druggeweld. Daar willen wij verandering in brengen,” aldus Perdaens.

Marc Hendrickx

Ook huidig fractievoorzitter Marc Hendrickx zal een belangrijke rol spelen op de lijst. "Een evidentie", aldus Perdaens. “De verdiensten van Marc binnen N-VA Mechelen en de Mechelse stadspolitiek zijn niet te onderschatten. Dergelijke schat aan ervaring zou een zegen zijn voor elke lokale afdeling. Ik ben tevreden dat ik met hem de campagne richting 2024 kan aanvatten.”

Foto: archiefbeeld