Sterrenchef Thijs Vervloet kookt deze maand in toprestaurant Ikarus in Salzburg

Thijs Vervloet kookt bij Ikarus Salzburg
© Thijs Vervloet

Sterrenchef Thijs Vervloet staat deze maand niet achter zijn vertrouwde kookpotten bij Maison Colette in Tongerlo. Hij kookt een hele maand lang in het gerenommeerde Restaurant Ikarus in Hangar 7 op de luchthaven van Salzburg in Oostenrijk.

Ikarus nodigt elke maand een topchef uit. En deze maand is dat Thijs Vervloet. En daar is hij bijzonder vereerd door. “Wij zijn het eerste en enige restaurant in de Kempen die mogen presteren in Ikarus” vertelt hij fier.

Het tweesterren restaurant bevindt zich in Hangar 7 op de luchthaven van Salzburg. Het biedt een prachtig uitzicht op de tarmak en de Red Bull hangaar.

Thijs Vervloet kookt bij Ikarus Salzburg
© Thijs Vervloet

Signatuurmenu

In Oostenrijk kunnen ze deze maand dus ook even proeven van het signatuurmenu van Maison Colette, van amuse tot dessert met o.a. Blumko Kaviaar, een kreeftbereiding, zeebaarsen natuurlijk Belgische aardbeien.