The Fashion Store in Veerle heropent in stijlvol nieuw jasje

vrij 29 Mar
© RTV

Na drie maanden intensief renoveren heropent The Fashion Store in Veerle met een nieuw, stijlvol winkelconcept. Je vindt er 80 verschillende merken, een curvy corner, een kostuumzone en een stylingcoach staat klaar met gratis persoonlijk stylingadvies.

De vernieuwde winkel in Veerle zet 100 % in op een gepersonaliseerde boetiekservice, om klanten een optimale shopervaring te bieden. De winkel is ingericht in verschillende werelden, waarbij de klanten telkens nieuwe merken kunnen ontdekken, die passen bij verschillende stijlen. Vrouwen met een maatje meer kunnen in de curvy corner een complete look samenstellen Voor heren is er een uitgebreide kostuumzone.

“Om de boetiekervaring helemaal compleet te maken, bieden we onze klanten zelfs een gratis styling coach aan,” aldus Mayke Nooteboom, general manager bij The Fashion Store. “Anderhalf uur lang gaat die - met jou alleen - door ons uitgebreide aanbod. De stylist helpt jou om een outfit te vinden die helemaal matcht met jouw lichaamsbouw en persoonlijke stijl.

Eerste winkel in nieuwe huisstijl

Het vernieuwde pand in Veerle is de eerste van de 21 winkels die een complete make-over in een nieuwe huisstijl kreeg: een stijlvol zwart-wit interieur met gouden accentkleuren, een nieuwe façade en een nieuw logo.