Partnerartikel

Facturatieprogramma van WeFact nu ook in België beschikbaar!

woe 22 mei

Het domein van online facturatie en boekhouding blijft uitbreiden. Of je nu een kleine onderneming, een middelgrote onderneming of een zelfstandige bent, online facturatieprogramma's bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele facturatiemethoden. WeFact is een Nederlands online facturatieprogramma dat sinds kort ook toegankelijk is voor Belgische ondernemers en heel wat bedrijven helpt om hun financiële administratie efficiënter te beheren.

De voordelen van een online facturatieprogramma

Een van de meest opvallende voordelen van online facturatieprogramma's is de efficiëntie. Het opstellen, verzenden en beheren van facturen wordt aanzienlijk gestroomlijnd door geautomatiseerde processen. Met slechts een paar klikken kun je met WeFact facturen opstellen en verzenden, waardoor heel wat tijd wordt bespaard.

Een online facturatieprogramma zorgt ook voor meer nauwkeurigheid. Handmatige facturatie is gevoelig voor menselijke fouten, zoals verkeerde bedragen, dubbele facturen en vertraagde betalingen. Online facturatieprogramma's minimaliseren deze risico's door automatische berekeningen uit te voeren en ingebouwde controles te bieden. Dit resulteert in nauwkeurige facturen en vermindert het risico op conflicten met klanten.

Gebruikers van online facturatieprogramma's hebben altijd en overal toegang tot hun facturatiegegevens. Dit betekent dat bedrijfseigenaren en managers niet langer gebonden zijn aan een specifieke locatie om facturen te bekijken of te beheren. Of ze nu op kantoor zijn, onderweg of thuis, ze kunnen altijd inloggen op het facturatieplatform en de benodigde informatie raadplegen.

En een laatste voordeel, dat zeker niet over het hoofd mag gezien worden, is dat online facturatieprogramma's aanzienlijke kostenbesparingen kunnen opleveren. Ze vereisen minder papier en minder arbeid, wat de operationele kosten verlaagt. Ze elimineren ook de noodzaak van dure facturatie-software die op individuele computers moet worden geïnstalleerd en onderhouden.

De lancering van WeFact in België

Duizenden ondernemers in Nederland vertrouwen op WeFact voor hun online facturatie. En sinds kort kunnen ook Belgische ondernemers genieten van de WeFact software. Met WeFact maakt je niet alleen sneller en zonder fouten online facturen, het helpt ook om je inkoopfacturen te verwerken en offertes aan te maken. Wist je dat meer dan 800 accountantskantoren WeFact adviseren als de ideale online administratie-oplossing voor ondernemers? De professionele klantendienst is zowel per e-mail als telefonisch bereikbaar voor vragen en advies.

Belangrijkste functies van WeFact

Automatisering staat centraal bij WeFact. Het facturatieprogramma automatiseert alles: van het aanmaken van facturen tot het monitoren van betalingen. Bovendien is er een integratie met verschillende Belgische banken, wat zorgt voor actuele financiële data en verbeterde efficiëntie. Naast automatisering biedt WeFact ook uitgebreide rapportagemogelijkheden. Gebruikers hebben toegang tot gedetailleerde financiële rapporten en analyses. Dit geeft ondernemers waardevolle inzichten in de financiële gezondheid van hun bedrijf, waardoor ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen. De rapporten zijn ook handig voor belastingaangiftes en audits, wat tijd en moeite bespaart.

WeFact biedt ook een mobiele app voor iOS en Android, waardoor ondernemers altijd en overal toegang hebben tot hun financiële gegevens. Dit is vooral handig voor bedrijven met medewerkers op locatie of voor eigenaars die vaak onderweg zijn. Met de mobiele app kunnen facturen direct verstuurd worden en betalingen bijgehouden worden.

Feedback van gebruikers

Sinds de introductie hebben diverse Belgische ondernemers WeFact in gebruik genomen en de feedback is overwegend positief. Gebruikers prijzen de eenvoudige interface en de snelle invoering. WeFact neemt de feedback van hun klanten zeer serieus. Er is een team dat de opmerkingen en suggesties van klanten analyseert en omzet in concrete verbeteringen van het platform. Deze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat WeFact blijft evolueren in lijn met de veranderende behoeften van Belgische ondernemers.

WeFact heeft de ambitie om uit te groeien tot het go-to facturatieprogramma voor Belgische KMO's. Door continu te innoveren en in te spelen op de unieke uitdagingen van de Belgische markt, wil WeFact een onmisbare partner worden voor Belgische ondernemers, groot of klein.