Dubbel zoveel kerstplezier: twee weekends kerstmarkt ‘Geel Wintert!’

vrij 9 Dec 2022
De volgende 2 weekends trakteert Geel haar inwoners en bezoekers op extra veel kerstsfeer. Op 9, 10, 11, 16, 17 en 18 december kan je er genieten van sfeervolle inkleding, een authentieke kerststal en leuke kinderanimatie.

De stad steekt de traditionele kerstmarkt in een nieuw jasje. Zo maken de braderijkraampjes, op vraag van de standhouders, plaats voor houten kerstchalets. Verenigingen en lokale handelaars staan klaar met lekkere hapjes, drankjes en veel meer in de dertig sfeervolle chalets. 

Op vrijdag- en zaterdagavond is het extra feest, want dan kunnen bezoekers leuke sfeermuziek verwachten. Zondag zorgen kindergrime Babs en ballonnenclown Huzzie voor de ideale ontspanning voor het hele gezin.

Andere initiatieven

Bezoekers kunnen zich ook verwachten aan tal van andere initiatieven. Onder andere de kerststallententoonstelling, kerst in het museum en kerstshoppen in Geel Centrum staan op het programma. Op zaterdag 17 december passeert de Tractor Kerstrun met meer dan 80 verlichte tractoren langs de kerstmarkt om het geheel extra sprankelend te maken. En op 17 en 18 december wordt in fuifzaal de Waai de kerstmusical ‘de dag voor kerst’ opgevoerd.