Callcenter vaccinatiecentrum Olen overspoeld met oproepen

don 15 Sep 2022
Het callcenter van het vaccinatiecentrum Teunenberg in Olen wordt overstelpt met telefoontjes. Vaak bellen mensen, wiens uitnodiging eerder kwam dan die van hun partner, of ze hun prikjes toch samen kunnen krijgen. Dit kan gemakkelijk door de afspraak van de partner die eerst zijn/haar uitnodiging ontving, online te annuleren en een nieuwe afspraak te maken. Het is dus niet nodig hiervoor naar het callcenter te bellen. Het vaccinatiecentrum roept nu op om minder te bellen.

Hulp van familie, vrienden en kennissen om afspraak te boeken

Het callcenter wordt nog altijd overspoeld met oproepen. Ze vragen daarom nog eens om, in de mate van het mogelijke, hulp te vragen aan kinderen, kleinkinderen, buren, vrienden en iedereen die kan helpen om online een afspraak te boeken.

Het vaccinatiecentrum is ondertussen al enkele dagen open. Op maandag werden er meer dan 1000 prikjes gezet. Tegen het einde van de week worden dat er bijna 11.000. Op dit moment worden de mensen van het jaar 1978 en ouder uitgenodigd. Het vaccinatiecentrum bedient naast Olen ook de gemeenten Kasterlee, Lille, Herenthout, Grobbendonk, Vorselaar en de stad Herentals.

(Foto: archief)