Berlaar heft op het Kardinaal Cardijnplein het glas op het nieuwe jaar

woe 3 Jan
champagne_algemeen.jpg
Op zondag 7 januari klinken het lokaal bestuur en de inwoners van Berlaar samen op het nieuwe jaar. De traditionele nieuwjaarsreceptie van de gemeente vindt dit jaar van 11 tot 13 uur plaats. Omwille van de weersomstandigheden van de afgelopen dagen is besloten om de locatie te wijzigen naar het Kardinaal het Kardinaal Cardijnplein.

Naar goede gewoonte blikken het lokaal bestuur en de inwoners van Berlaar bij de start van het nieuwe jaar terug op het voorbije jaar en kijken ze ook alvast vooruit naar wat het nieuwe jaar brengen zal. Dat doen ze bij een hapje en een drankje tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie.De burgemeester zal er zijn traditionele nieuwjaarstoespraak houden en achtergrondmuziek zorgt voor een sfeervolle omkadering.

"Oorspronkelijk hadden we de nieuwjaarsreceptie voorzien in het nieuw openbaar groenparkje ‘den Hof van de Pastoor’ in Berlaar-Heikant”, verduidelijkt burgemeester Walter Horemans. “Maar door de weersomstandigheden en de regenval van de afgelopen dagen lijkt het ons verstandiger om uit te wijken naar een andere locatie. We willen een goede start van het nieuwe jaar niet letterlijk in het water laten vallen en klinken daarom zondag op het in 2020 vernieuwde Kardinaal Cardijnplein op 2024.”

Rechtenvrije stockfoto