Atheneum Lier organiseert verwendag voor 'De Col op voor Kom op tegen Kanker'

vrij 2 Jun
In het Atheneum Lier, Campus Louis Zimmer kon iedereen zich vandaag laten verwennen met een massage, hand- of gezichtsverzorging. De school zamelt zo geld in om Dirk Verbinnen te steunen bij zijn deelname aan ‘De Col op voor Kom op tegen Kanker’.

Het nieuwe sportief evenement ‘De Col op voor Kom op tegen Kanker’ vindt van 8 tot 10 september plaats in de Franse Alpen. De deelnemers beklimmen er de pittige helling van de Col des Saises in de buurt van de Mont Blanc.

2000 euro startgeld

Net als bij de 1000 km voor KOTK zamelen de deelnemers geld in voor kankeronderzoek. Deze keer niet in team, maar wel 2000 euro per individuele deelnemer. Om dat geld in te zamelen kreeg Dirk Verbinnen uit Heist-op-den-Berg de hulp van Jolien Van Bulck, praktijkleerkracht in Atheneum Lier, Campus Louis Zimmer. Zij organiseerde samen met haar leerlingen een verwendag. Iedereen die wilde kon zich tegen een vergoeding laten masseren of een hand- of gelaatverzorging krijgen. 

 

Leerkracht Jolien Van Bulck, fietser Dirk Verbinnen en Hilde Neven van KOTK (Foto's: RTV)

Zo werd al ruim 900 euro ingezameld. Een mooie start voor Dirk die de volgende maanden nog andere acties organiseert om het overige geld bij elkaar te krijgen. Als je de inzamelactie voor Col op tegen Kanker nog wil steunen, kan dat via deze link