Westerlo kansloos tegen Union, KV stunt bij Club

zat 31 okt 2020
Westerlo heeft de corona-onderbreking nog altijd niet goed verteerd. Het ging vanavond op eigen veld zwaar onderuit tegen Union, het werd 1-4. Westerlo kwam al na 1 minuut op voorsprong, maar de bezoekers stelden nog voor de rust orde op zaken met 4 goals. De wedstrijd was toen al gespeeld, met een overbodige 2de helft als gevolg.

Meer dan verdiend punt voor Malinwa

Een schitterende baltoets van De Camargo vlak voor de rust en een intikker voor invaller Schoofs in de slotfase, wisten de 2-0 voorsprong van Club Brugge uit tegen KV Mechelen. Malinwa speelde een uitstekende 2de helft in Jan Breydel en kreeg met een punt misschien wel te weinig loon naar werken.

Met dat puntje schiet KV wel niet veel op in het klassement maar het gelijkspel is in elk geval goed voor de moraal. Want Malinwa wilde de wedstrijd liever laten uitstellen door te veel corona- en quarantainegevallen in de spelersgroep.