12u41

Website Shoppen in Lier vernieuwd

De website www.shoppeninlier.be is vernieuwd. De nieuwe shopsite werd ondergebracht onder en volgt ook de styling van de website www.visitlier.be, want toerisme en shoppen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De focus van de nieuwe site ligt op alle aspecten die van een dagje winkelen in Lier een belevenis maken.

Je vindt er een overzicht van de winkels op wandelafstand van elkaar, met daarnaast een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve horecazaken op verschillende gezellige locaties in de binnenstad. Aan de hand van enkele handige filters kan je gericht zoeken. Zo kan je ook makkelijk terugvinden waar je met een centrumbon terechtkan door ‘aanvaardt centrumbon’ aan te vinken. Op de homepagina vind je het laatste shopnieuws en staat regelmatig een handelaar in de kijker. 
 
Deze nieuwe website sluit aan bij de vele acties (winterspaaractie, Lier Winkelplezier, paasactie,…) die de stad uitrolt om shoppen in Lier te stimuleren. Het volgende shopevent is de Summer Kick-off zomerbraderij op 25 en 26 juni.