Tweede nederlaag voor Kangoeroes

woe 23 Nov 2022
Basket-ploeg Kangoeroes Mechelen is nog niet zeker van een plaats bij de Last 16. Na een sterke eerste helft gingen de Maneblussers kopje onder in Cholet. In het tweede kwart peuzelden de gastheren aan de achterstand voor een 39-43 ruststand. In het derde (23-11) en vierde kwart (27-15) brak de veer helemaal bij Mechelen en het werd 89-69 op het scorebord.

Cholet is de leider in de sterke Franse Pro A. Volgende woensdag moeten ze op de slotspeeldag van de groepsfase in de Schalk in Willebroek met meer dan 22 punten verschil winnen van het Roemeense Oradea (heen 98-76), anders zijn ze uitgeschakeld.

Kangoeroes scoorde slechts 26 punten in de tweede helft en moet dus volgende week vol aan de bak om Europees te overwinteren.