14u33

Turnhoutenaar maakt humoristische en sprankelende kunstpodcast

Vanmiddag is op spotify de nieuwe podcast ‘Kunstklappers’ gelanceerd. In deze sprankelende en humoristische kunstpodcast verdiept Turnhoutenaar Steven Deckx zich samen met zijn gasten in kunstwerken die ze niet kennen. Dat leidt soms tot hilarische fragmenten.

De mysterieuze Kunstklappers-machine, laat host Steven Deckx en zijn gast elke aflevering een bizar, spraakmakend kunstwerk zien zonder enige uitleg. Met een flinke dosis humor en spontaniteit duiken ze in de wereld van de kunst en verkennen ze verschillende thema's, vrije associaties en inspirerende gesprekken. Pas op het einde van de rit onthult de Kunstklappers-machine over wel kunstwerk het gaat en de betekenis erachter.

Toegankelijke manier

De podcast nodigt luisteraars uit om op een verfrissende en toegankelijke manier kunst te ontdekken, of ze nu doorgewinterde kunstliefhebbers zijn of helemaal nieuw in de kunstwereld. Met zijn luchtige en enthousiaste aanpak biedt Steven een vermakelijke (en af en toe leerzame) ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en cultuur. Straks meer in RTV Vandaag.

Foto: RTV