11u40

Tijs Vanneste wordt peter van Planeet Goudgeel

Tijs Vanneste, zanger, tv-presentator en tattoo-artiest uit Dessel wordt peter van Planeet Goudgeel, zo heet het nieuwe Geelse kinderziekenhuis dat in januari 2025 open moet gaan. Vanneste zal als bekend gezicht mee fondsen werven voor de aankleding van het nieuwe ziekenhuis, zodat het verblijf er voor kinderen zo aangenaam mogelijk wordt. Ook in de huidige afdeling waan je je al een beetje in de ruimte, onder meer door de "plak-tattoo" die Vanneste al ontwierp.

Ziekenhuis Geel bouwt volop aan een nieuw kinderziekenhuis. Dat zou tegen begin 2025 klaar zijn.  Het nieuwe kinderziekenhuis zal volledig in het thema van de nieuwe belevingswereld in de ruimte Planeet Goudgeel staan. Tijs Vanneste, zet nu mee zijn schouders onder dit project en helpt mee geld inzamelen om de kindervriendelijke aankleding van het nieuwe ziekenhuis te realiseren.

Planeet Goudgeel wordt voor de zieke kindjes op de afdeling een avontuurlijke plek met grappige figuurtjes zoals de vrolijke Cheese en pechvogel Teo. Tijs ontwierp ook een bijzondere ‘plak-tattoo’ en kwam die eerste tattoos zetten o.a. bij de Geelse burgemeester en ook ambassadeur van het kinderziekenhuis Vera Celis.