2u56

Tijs Vanneste & De Pelikanen eerste naam op affiche Gladiolen Oogst

Gladiolen Oogst in Olen heeft een eerste naam gelost voor het muziekfestival eind augustus: Tijs Vanneste & De Pelikanen. Gladiolen Oost moet een kleinere en coronaproof versie van het echte festival worden, dat voor het tweede jaar op rij verplaatst is. Andere namen worden later bekend gemaakt.

Tijs Vanneste, de creatieve duizendpoot en sympathieke uitbater van De Kemping, laat voor het eerst zijn muziekalbum "Hier is ‘t Goed" op een festivalpubliek los. "Samen met De Pelikanen brengt hij een verzameling in het Dessels gefluisterde, gesproken en gezongen liedjes", klinkt het bij de organisatoren. "Live omringt Tijs zich met een topband vol rasmuzikanten: Mario Goossens en Paul Van Bruystegem (Triggerfinger), Karel Van Mileghem (Jacle Bow), Serge Feys (Arno), Jan Oelbrandt (Guy Swinnen) en Sam Vloemans (Dez Mona)."

Tijs Vanneste & De Pelikanen spelen op vrijdag 27 augustus. Meer namen voor die avond en de rest van Gladiolen Oogst worden binnenkort bekend gemaakt. Ook de startdatum van de ticketverkoop wordt pas later bekend gemaakt. Per dag zullen er maximum 2.000 mensen worden toegelaten.