17u53

Nikola Storm blijft tot 2026 bij KV Mechelen

KV Mechelen heeft een sterkhouder langer aan zich gebonden. Flankaanvaller Nikola Storm heeft zijn contract bij Malinwa met 5 jaar verlengd tot 2026. Storm (oa. ex-Club Brugge) speelt al sinds 2018 in het geel en rood van KV. Daarin kwam hij al 19 keer tot scoren en deelde hij ook 22 assists uit.

"Een sterkhouder als Niko verlengen tot 2026, dat kan toch wel tellen", zegt sportief directeur Tom Caluwe. "Niko stond er op de belangrijke momenten, denk maar aan zijn goals. in de bekerfinale en de promotiefinale. Hij kan het verschil maken met zijn acties en een match openbreken. We voelen daarbovenop dat hij nog progressie kan maken.”

Ook de intussen 26-jarige speler is opgetogen met zijn contractverlenging. “Ik zit hier op mijn plek. Waarom zou ik dan weg gaan?", klinkt het. "De combinatie met mijn familie is ook belangrijk. Als je dan van zo’n club de zekerheid voor zo’n termijn krijgt, dan vallen alle puzzelstukjes perfect in elkaar. Ik voel mij hier super en ik ben blij om nog langer mee te kunnen bouwen aan de ambities van KV Mechelen.”