15u28

#LikeMe uitverkocht in Nijlen en Turnhout

De jongens en meisjes van #Likeme veroveren onze regio vandaag. Deze voormiddag waren ze op Petit Tibour, het kleinere broertje van Jour Tibour dat straks losbarst in Nijlen. Het park Tibourschrans was met 1500 tickets uitverkocht voor Petit Tibour uiteraard door #Likeme met ondermeer Camille D'Hondt, Maksim Stojanac en Pommelien Thijs die alledrie ook solo heel succesvol zijn. Pommelien Thijs is trouwens afkomstig uit Kessel bij Nijlen en speelde dus een thuismatch.

Summer Sessions ook in de ban van #Likeme

Deze namiddag is het de beurt aan de Summer Sessions in Turnhout waar het zestal ook neerstrijkt. De 5000 kaartjes voor het festivalterrein aan de Warande gingen heel snel weg. Zowel in Nijlen als in Turnhout werd er rekening mee gehouden dat kinderen voldoende ruimte hebben.

Clouseau in Turnhout en Joost in Nijlen

De Summer Sessions in Turnhout hadden al Soulsister en Bart Peeers te gast en vanavond is het de beurt aan Clouseau met Rex Rebel van Sam Bettens in het voorprogramma.

Op Jour Tibour in Nijlen spelen nog Gestapo Knallmuzik, Duitse porno synthpop van Nijlense makelij, maar ook de alomgeprezen en bij de jeugd razendpopulaire Joost.