KV Mechelen swingt naar ruime zege

zon 23 Feb 2020
KV Mechelen heeft zaterdagavond een ruime 4-0 zege behaald tegen Waasland-Beveren. Met deze overwinning blijft KV Mechelen in de running voor een ticket in play-off 1. De wedstrijd kon voor Mechelen niet beter beginnen, want al na 6 minuten scoorde ex-Rode Duivel De Camargo. En nog eens 6 minuten later verdubbelde Peyre de score. Na rust deed Van Damme er nog een doelpuntje bij. En in het slot werd het zelfs nog 4-0, dankzij Togui.

Play-off 1

Met deze ruime overwinning blijft KV Mechelen in het spoor van KRC Genk. En het blijft uitzicht houden op plaats 6 en het ticket voor play-off 1. Na nieuwjaar leek het nochtans allemaal voorbij voor KV Mechelen. Het kon geen enkel punt sprokkelen tot vorige week dan tegen Anderlecht. Op de laatste speeldag moet KV Mechelen naar Genk. Die wedstrijd zou dus wel eens beslissend kunnen zijn voor het play-off 1-ticket.