KV Mechelen moet punten delen met AA Gent

vrij 19 Feb 2021
KV Mechelen heeft vrijdagavond in eigen huis 1-1 gelijk gespeeld tegen AA Gent. Met dit gelijkspel komt er een einde aan de opmars van KV Mechelen in het klassement. En daarmee zijn de play-offs weer wat verder weg. Dat geldt natuurlijk ook voor Gent.

De wedstrijd startte veelbelovend. Met al in de 10de minuut de openingstreffer. Yaremchuk scoorde voor de bezoekers. Maar 6 minuten later hingen de bordjes alweer gelijk. Storm werkte beheerst af en zorgde voor de 1-1. Daarna hielden beide ploegen elkaar in evenwicht en waren er nog wel kansen aan beide kanten.

Maar zowel Mechelen als Gent morste met de mogelijkheden en dus kon geen van beide ploegen aanspraak maken op de overwinning. Een gelijkspel was dan ook niet meer dan logisch. Voorlopig staat KV Mechelen nu wel 7de in de rangschikking. Maar alle concurrenten moeten natuurlijk nog in actie komen dit weekend.