KV Mechelen kansloos onderuit in derby tegen Antwerp

vrij 2 okt 2020
KV Mechelen heeft vrijdagavond met duidelijke 4-1 cijfers de derby tegen Antwerp verloren. KV Mechelen kwam al snel op achterstand en kon daarna geen vuist maken en de situatie ombuigen.

Owngoal

Mechelen kwam op het veld al na 5 minuten op achterstand na een eigen doelpunt van Bushiri. Zijn 3de owgoal al in 7 wedstrijden. Amper 3 minuten later stond het al 2-0. Toen al was duidelijk dat het een lastige avond ging worden voor Mechelen.

Zeker toen Mbokani kort voor rust nog een derde keer scoorde. Na rust kon Hairemans, net de man die jaren op de Bosuil het mooie weer maakte, Mechelen even hoop geven. 3-1. Maar 10 minuten later kon KV al die hoop weer opbergen toen Seck er 4-1 van maken. Na de deugddoende overwinning vorige week, blijft KV Mechelen vechten in de kelder van het klassement. (Foto: archief)