4u33

Heistenaar Pieter Verelst lanceert nieuwe voorstelling ‘Ten Aarzel’

Cabaretier Pieter Verelst staat binnenkort opnieuw in de zalen met zijn nieuwe voorstelling ‘Ten Aarzel’. Zijn vorige voorstellingen ‘Mijn broer en ik’ en ‘Amai’ werden door het publiek zeker gesmaakt en in het Nieuwsblad en de Standaard werd het werk van de Heistenaar zelfs beloond met vijf sterren. Bij ‘Ten Aarzel’ mag het publiek weer rekenen op een gezonde dosis absurdisme, heel wat grappen, acrobatie en zelfs gospel. De voorstelling gaat op zondag 18 december in première, niet toevallig in Heist-op-den-Berg, het dorp waarin hij opgroeide.

(Stem)acteur

Naast caberetier is Pieter Verelst ook (stem)acteur. Zo was hij al te zien in ‘Gevoel voor Tumor’, ‘Cruise Control’ en ‘De Bunker 2’. Als stemacteur nam hij dan weer enkele bijrolletjes in ‘Ice Age’ en ‘Lego the Movie’ voor zijn rekening. Maar Pieter Verelst raakte vooral bekend bij het grote publiek door het VRT-programma ‘Voor de leeuwen’.

Première uitgesteld

Normaal gezien ging ‘Ten Aarzel’ op donderdag 24 november in première in het CC Zwaneberg in Heist-op-den-Berg, maar die eerste show is nu uitgesteld tot zondag 18 december. Pieter en zijn team hadden naar eigen zeggen nog iets meer tijd nodig om een topvoorstelling af te leveren. Straks meer in RTV Vandaag. 

Foto: archiefbeeld