20u02

Gezelligheid troef in Olen: activiteiten in spiegeltent gaan van start

Van 4 tot en met 13 november gaan er weer heel wat activiteiten door in de spiegeltent, die ook dit jaar weer neergestreken is op het dorpsplein van Olen-Centrum. In de aanloop naar Olen-Jaarmarkt heeft vzw Keizer Karel een uitgebreid programma voorzien, met optredens, comedy en dans.

Gevarieerd programma

Het programma gaat op zaterdag 5 november van start met een knaller van een feest, waar drie coverbands uit de Kempen voor de juiste noten zorgen. Naast The Cover-Up, komen ook Cover Force en Bed and Breakfast het podium onveilig maken.

Wie in plaats van zijn dansbenen, liever zijn lachspieren traint, kan terecht op de comedynight op 9 november. Amelie Albrecht en Henk Rijckaert zorgen er voor een flinke portie humor.

Ook de seniorennamiddag kan dit jaar niet ontbreken in de spiegeltent. Verder gaat er ook een country- en linedancenamiddag en een fiesta latina indoor door. Tijdens Olen-Jaarmarkt wordt er dan weer een heus dansfeest georganiseerd in de spiegeltent.

Het volledige programma van de activiteiten in de spiegeltent kan je terugvinden op www.keizerkarelolen.be.

Tickets

Tickets voor de betalende activiteiten zijn verkrijgbaar via www.keizerkarelolen.be, maar ook aan het onthaal van het gemeentehuis, bij Vrije Tijd en bij de bibliotheek.

Foto: vzw Keizer Karel