13u57

Festivalzomer 2022: Emma Bale te zien op Werchter, Lokerse Feesten én Suikerrock

De Katelijnse Emma Bale staat deze zomer weer op enkele grote festivalpodia in ons land. Zo is ze in juli en augustus te zien op Rock Werchter, Suikerrock én de Lokerse Feesten.

In het eerste weekend van juli staat Emma Balemans, zoals ze in het echt heet, op het grootste festival van België Rock Werchter. Op zondag 3 juli zet er met haar concert in de Klub C de laatste festivalnamiddag van Werchter in. De tickets voor Rock Werchter zijn helaas al even uitverkocht. 

Wie Emma Bale op Werchter gemist heeft, kan de Katelijnse een dikke vier weken later bewonderen in Tienen, dé suikerstad van België. Daar mag ze Suikerrock aftrappen op donderdag 28 juli. Tickets zijn nog verkrijgbaar via de website van het festival.

Amper een week later staat de 22-jarige zangeres opnieuw op het podium, dan op de Lokerse Feesten. Op 6 augustus lost ze andere kleppers van artiesten, zoals The Black Eyed Peas en Coely, af op de mainstage die uitkijkt op de Lokerse Grote Kaai. Tickets voor zaterdag 6 augustus zijn nog beschikbaar via de website.

Foto: Julia & Vincent