0u25

Deca leent TWERK een bestelwagen om paaseitjes te vervoeren

DECA®️ Packaging Group uit Herentals helpt TWERK uit de nood. De oude bestelwagen van de sociale werkplaats viel onlangs in panne. En de nieuwe elektrische bestelwagen van TWERK rolt pas eind mei van de band. Er werd dus dringend een oplossing gezocht. Want in aanloop naar Pasen is het erg drug bij TWERK dat o.a. chocolade figuren en eieren maakt. De volgende weken moeten ze aan meer dan 170 bedrijven en organisaties de paaspakketjes leveren.

DECA Packaging Group wierp zich op als een reddende engel. “We hoorden van het probleempje van TWERK, en moesten niet lang twijfelen,” zegt CEO Patrik Decat. “We stellen heel graag onze bestelwagen ter beschikking van dit unieke Herentalse project. Het is een kleine moeite voor ons, waar we echt een verschil mee kunnen maken voor TWERK.”

Meer dan 200.000 paaseitjes

Vanaf vandaag toert TWERK door heel het Vlaamse land. De paaspakketjes worden zelfs verstuurd naar Japan, de VS, Malta en Finland. Tot en met 2 april gaat de bestelwagen zo’n 85.000 pakketjes transporteren, goed voor meer dan 200.000 paaseitjes en 20.000 paastabletten of ruim 5 ton Fairtrade chocolade, allemaal ambachtelijk, met liefde en precisie geproduceerd door de TWERK-chocolatiers.